Колеги и близки на загиналия снощи таксиметров  шофьор отново блокираха

...
Колеги и близки на загиналия снощи таксиметров  шофьор отново блокираха
Коментари Харесай

Роднини на загиналия таксиметров шофьор блокираха булевард, Гешев - при ромите ВИДЕО

Колеги и близки на починалия нощес таксиметров  водач още веднъж блокираха бул. в София. Те са затворили бул. " Константин Величков ".

Към момента няма напрежение, съобщи Нова тв. Полицейското наличие в региона е засилено. Движението на градския превоз е спряно. Много рейсове са блокирани в кръстовището. 

Междувременно основният прокурор е на посещаване в квартал Факултета след гибелта на таксиметровия водач. Той е там по покана на водачите на ромската общественост, със съдействието на Фондация България.

" Прокуратурата ще си свърши работата, без значение от всички други, които не я правят ", заяви Иван Гешев.



" Ще си свършим работата, само че това, което мога да ви кажа е, че би трябвало да се промени нещо. Вие сте тук поради последици. Отворете уеб страниците и вижте какво се случва в България последните 2-3 дни. Казвате закони, само че закони би трябвало да има за всички, а освен за тези, които не живеят добре. Променят законите в отбрана на някои богати хора, както ги наричате, олигарси ", добави той. 

" Това, което последно мога да ви кажа, е че съм работил дълго време наоколо, знам какви са проблемите и знам, че с съображение сте ядосани, тъй като не получавате тъждественост. Няма да кажа равни права, тъй като по Конституция всички сме равни. Както споделяха по време на социализма - някои са по-равни ", сподели още Гешев. 

Той съобщи, че не счита думата " роми " за обидна. 

Очаквайте детайлности!

Снимка: Блиц
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР